Decapac nv
Decapac nv

Decapac nv

Over ons

Voedselveiligheid, constante kwaliteit, een aantrekkelijk product… jouw uitdagingen zijn niet min. Dat weten wij bij DECA als geen ander. Daarom hebben wij jouw noden vertaald in duurzame verpakkingen voor voeding in kunststof, glas en blik. Zo maak jij het verschil.

Want meer dan 40 jaar expertise binnen de voedingsindustrie, daar heb je wat aan. Of je nu op zoek bent naar verpakkingen of verpakkingsmachines, wij zijn er voor je. Van design- en verpakkingsadvies tot logistiek, maatwerk van DECA helpt je vooruit.

Verpakkingen voor voedingsmiddelen hebben voor ons geen geheimen meer. Onze productie(ruimte) voldoet volledig aan de HACCP- en voedingswetgeving. Voeg daarbij een matrijzenbouw in eigen beheer en je kan op twee oren slapen.

En ja hoor, wij zijn heel erg bezig met ecologisch verpakken. Elke polypropyleen verpakking die van de band rolt, is 100% recycleerbaar. We zetten in op innovatie: nieuwe vormen, andere samenstellingen en minimaal materiaalgebruik. Flexibiliteit troef.

Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kan voor verpakkingsmachines? We bouwen zelf elektrische doseersystemen en verdelen grote en kleine machines, inclusief onderhoud.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Contacteer ons

Scroll naar top