FAQ – Frequently Asked Questions

Onder deze rubriek vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over Empack Namur. Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met ons team!

Empack Namur van 26 mei 2020 wordt geannuleerd.
Nieuwe editie
op 19 mei 2022 in Namur Expo.

Als organisator van Empack Namur op 26 mei 2020 volgen wij de huidige uitzonderlijke situatie met betrekking tot de Corona COVID-19 pandemie op de voet. Voor de periode van mei 2020 heeft de Belgische regering nog geen bijzondere beperkingen aangegeven met betrekking tot de organisatie van evenementen zoals Empack Namur.

De eerste prioriteit van Easyfairs is het garanderen van het welzijn, de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten en medewerkers, evenals alle partijen die betrokken zijn bij onze evenementen. Gezien de globale omvang van de huidige situatie en de uitzonderlijke maatregelen, zien wij ons door overmacht genoodzaakt om Empack Namur dat normaal zou doorgaan op 26 mei in Namur Expo te annuleren.

Er wordt een nieuwe editie ingepland op  donderdag 19 mei 2022 in Namur Expo.

Easyfairs wil samen met zijn klanten en partners bouwen aan een gezonde toekomst en wij zullen dan ook alles in het werk stellen om van Empack Namur editie in 2022 een succesvolle editie te maken.

We willen graag iedereen van harte bedanken voor zijn en haar inzet, begrip en ondersteuning, en kijken er naar uit om onze exposanten en bezoekers in mei 2022 te mogen verwelkomen.

Perscontact
Nadine Francus
Group Event Director

Openbaar vervoer:
U neemt de trein naar het station van Namen.
Bewegwijzering vanaf het station van Namen: 10 minuten te voet, vervoer met TEC bus nr. 27 of taxi voor het station.
Raadpleeg hier de TEC uurregelingen.

Auto:
Namur expo is toegankelijk:
– neem de snelweg E411 (Brussel – Luxemburg) afrit 13 (Champion), richting stadscentrum / station
– neem de snelweg E42 (Bergen-Luik), afrit 12 (Namen-West), richting stadscentrum / station.

De parkeerplaats tegenover Namur Expo biedt een capaciteit van 475 plaatsen. De aangrenzende straten bieden ook tal van parkeerplaatsen, in de blauwe zone van 3 uur.

Huisdieren zijn niet toegestaan ​​op Namur Expo. Alleen blindengeleidehonden voor slechtzienden zijn toegestaan.

Alle hallen van Namur Expo zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

Ja. Door uw bezoekersbadge te tonen, komt u snel binnen.

Het is mogelijk om u ter plaatse te registreren voor Empack Namur. Het is echter aangeraden om zich vooraf te registreren om lange wachtrijen bij de ingang te vermijden.

Ja. Maak gratis verbinding met het netwerk “Namur Expo”.

"Empack is een zeer interessant evenement waar je veel innovatie kunt vinden in een voortdurend veranderende industrie."

-Thibaut Volders, VerpakkingsCentrum UHasselt

Scroll naar top