PET-verpakkingen met DECA-kwaliteit
Decapac nv

PET-verpakkingen met DECA-kwaliteit

DECA? Lang stonden we synoniem voor kunststof verpakkingen uit polypropyleen. Maar vergis je niet, ook thermoform is onze business. Kijk maar naar ons gamma potten en schalen in PET.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

DECA? Lang stonden we synoniem voor kunststof verpakkingen uit polypropyleen. Maar vergis je niet, ook thermoform is onze business. Kijk maar naar ons gamma potten en schalen in PET. Glashelder. Gerecycleerd PET (RPET) mogelijk. 100% recycleerbaar. En excellente barrière-eigenschappen en dus steeds verse en krokante voeding.

PET in allerlei vormen en maten
Rechthoekige schalen, vierkante potjes? Of liever een ronde pot? Groot of klein? Ja, zelfs met een veiligheidssluiting? Vol trots stellen we onze 4 PET-reeksen voor. Van tapenades over noten, tot slaatjes en vlees… Jouw ideale verpakkingsoplossing, in PET mét alle vertrouwde kwaliteitskenmerken van DECA.

DECA is going nuts about rPET
Duurzaam en milieubewust ondernemen – dat zit verankerd in het DECA DNA. En PET-verpakkingen passen perfect in dat plaatje. Niet alleen zijn ze 100% recycleerbaar, ze kunnen bovendien gemaakt worden uit gerecycleerd PET (rPET) – van 20 tot 100%.

En die materiaalkeuze bepaal jij mee. We staan je bij met raad en daad doorheen het ganse beslissingsproces.
Want met een R&D-team gespecialiseerd in thermoform én een eigen productielijn in Herentals kies je niet alleen voor PET, maar ook voor DECA-flexibiliteit en kwaliteit.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top