Bienvenue à Empack Namur 
“La journée de l’emballage”

NIEUWE DATUM: 20 mei 2021 – Namur Expo

 

Empack Namur van 26 mei 2020 wordt geannuleerd.
Nieuwe editie
op 20 mei 2021 in Namur Expo.

Als organisator van Empack Namur op 26 mei 2020 volgen wij de huidige uitzonderlijke situatie met betrekking tot de Corona COVID-19 pandemie op de voet. Voor de periode van mei 2020 heeft de Belgische regering nog geen bijzondere beperkingen aangegeven met betrekking tot de organisatie van evenementen zoals Empack Namur. Lees meer.

0
exposanten

Quelque 65 exposants se rencontrent à Namur Expo, pendant Empack Namur le 20 mai 2021.

0
bezoekers

Empack Namur verbindt regio’s, exposanten, prospects en klanten in de verpakkingsindustrie.

0
Seminaries

Houd uw kennis over uw vakgebied op peil met seminaries. Maak uw keuze!

Het nieuwe netwerkplatform voor de verpakkingsindustrie

Verpakking en Wallonië zijn de winnende combinatie voor de toekomst. De cijfers spreken voor zich: de sector groeit en bloeit. Wallonië is een regio met een sterk potentieel en een magneet voor (inter)nationale bedrijven om er zich te vestigen of in te investeren. Het is dus hoog tijd om de gemeenschap een commercieel klankbord te geven: “Empack Namur, la journée de l’emballage”. Een gloednieuw netwerkplatform voor de verpakkingsindustrie in Namur Expo op 20 mei 2021.

Empack Namur verbindt regio’s, exposanten, prospecten en klanten uit de verpakkingssector tijdens een uniek en belangrijk evenement in Wallonië. Een 65-tal exposanten en +1000 bezoekers ontmoeten elkaar op Namur Expo. Het evenement staat garant voor een aangename totaalervaring met een gericht programma op het gebied van netwerken en het delen van kennis.

Empack Namur connecte les régions, les exposants, les prospects et les clients du secteur de l’emballage lors d’un événement unique et majeur en Wallonie. Quelque 65 exposants et +1000 visiteurs se rencontrent à Namur Expo. 

L’événement garantit une expérience totale agréable avec un programme ciblé dans le domaine du réseautage et du partage des connaissances.

Save the date

Venez également nous rendre visite à Empack Malines les 28 & 29 octobre 2020 au Nekkerhal – Brussels North.

"Interessant evenement voor kennisuitbreiding en als netwerkactiviteit."

– Robert Grevel, Stempher B.V.

Nos partenaires

Nous vous aiderons à chaque étape

Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Ons team helpt u graag verder!

Scroll naar top