Nieuw: Maximaliseer je bezoek met de Empack Namur app

Met veel plezier presenteren we onze nieuwe app en de vele functies die jouw ervaring als bezoeker voor, tijdens en na het evenement verbeteren!

Deze app is meer dan alleen een planningstool en wordt je persoonlijke assistent, ontworpen om je een rijke en naadloze ervaring te bieden, vanaf het moment dat je je bezoek begint voor te bereiden, tijdens je bezoek en zelfs na het event.

Empack doosje

🚀 Plan je bezoek
Bereid je bezoek aan Empack Namur van tevoren voor, dan haal je er alles uit wat erin zit! Onze nieuwe app maakt het makkelijk om je dag op het evenement te plannen.

🤝 Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen
De applicatie stelt je de meest relevante connecties voor. Mensen die je waarschijnlijk absoluut wilt ontmoeten op het evenement, gebaseerd op je voorkeuren en interesses.

📅 Ontdek de sessies en stel je programma op maat samen
Met de app mis je nooit meer een belangrijke sessie. Ontdek de details van het programma, de thema’s en de aangekondigde sprekers. Maak je persoonlijke agenda door de conferenties en workshops toe te voegen die je interesseren.

De voordelen van de app:

  1. Effectief netwerken: ontdek eenvoudig professionals en experts die interessant voor je kunnen zijn en plan je bijeenkomsten effectief.
  2. Gepersonaliseerde ervaring: ontvang aanbevelingen die zijn afgestemd op jouw interesses en professionele behoeften.
  3. Blijf georganiseerd zodat je niets mist: houd je agenda, afspraken en sessies waarin je geïnteresseerd bent op één plek bij.
  4. Altijd up-to-date: Ontvang updates en meldingen over het event in realtime.
Schermafbeelding Empack App

Hoe werkt het?

  1. Registreer je eerst voor het event: na registratie ontvang je een e-mail om je account aan te maken op de app.
  2. Download de app: Wanneer de app beschikbaar is, ontvang je een e-mail met links voor Android en iOS. Volg de link of scan de QR-code in de e-mail om de app te installeren.
  3. Stel je profiel in: vertel ons over je interesses, je bedrijfsactiviteit en waar je naar op zoek bent tijdens het event.
  4. Begin met het ontmoeten van mensen: ontdek aanbevelingen, maak contact met andere professionals en plan een aantal ontmoetingen tijdens het event in.
  5. Haal het meeste uit je bezoek: met je persoonlijke agenda bij de hand kun je je focussen op het maken van nieuwe connecties en het verkrijgen van waardevolle inzichten.
Scroll naar top