The Game Changer : De Linerless CleanCut® oplossing
Bizerba België

The Game Changer : De Linerless CleanCut® oplossing

De CleanCut® Linerless oplossing zorgt voor een revolutie op gebied van full-wrap en C-wrap etikettering met linerless labels. Bizerba biedt een compleet pakket incl. labels, hardware, software en service om de efficiëntie van uw processen te verhogen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Optimale hardware oplossingen voor een perfect resultaat.

Het GLM-Ievo CleanCut etiketteersysteem en de CleanCut® Linerless etiketten combineren perfect voor een optimal rendement. Het GLM-Ievo CleanCut systeem biedt een hoge precisie en maakt een perfecte positionering van de labels op de producten mogelijk. Slijtageonderdelen zijn eenvoudig te vervangen, waardoor de stilstandtijd wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd. De insteltijd voor productwijzigingen wordt verkort door automatische aanpassing van de verpakkingsgrootte, de etiketpositie en het afdrukgebied.

CleanCut® linerless: bespaar kosten en middelen

Geen lijmresten meer op de messen. Onze unieke coating bespaart lijm op de snijvlakken. Ons mes heeft een anti-kleeflaag. Bovendien wordt de stilstandtijd verkort en zal uw CleanCut GLM-Ievo systeem veel langer meegaan. Maak optimaal gebruik van elke rol met de CleanCut® Linerless. De dunne lijmlaag maakt Linerless etiketten nog zuiniger. U vermindert uw kosten en uw ecologische voetafdruk.

Perfect teamwerk: verhoog uw kwaliteit, verminder uw insteltijden

Vermijd machinestilstand – de etiketten en de etiketteermachine werken in perfecte harmonie. Pas uw CleanCut® Linerless oplossing aan om aan uw behoeften te voldoen met ons brede scala aan hardware- en software-oplossingen, service- en ondersteuningsaanbod en financieringsoplossingen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top