EuralPack nv

Over

EuralPack Belgium N.V. biedt vacuüm- en gasverpakkingen aan voor de Belgische, Nederlandse, Luxemburgse en Noord-Franse markt.

Het bedrijf werd opgericht in 1992 en heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in vacuümverpakkingen en verpakkingen onder gemodificeerde of gecontroleerde atmosfeer (MAP en CAP). Dit type verpakking maakt gebruik van kunststof verpakkingsmaterialen (bedrukt en onbedrukt) en wordt vooral aangewend voor verse en bereide voedingsmiddelen.

Ook verpakking van pharmaceutische en diverse technische producten is mogelijk.

EuralPack vertegenwoordigt een aantal zorgvuldig geselecteerde producenten die elkaar aanvullen en levert voornamelijk aan de industrie en
de verpakkingsgroothandels. Vanuit de magazijnen in Schoten bij Antwerpen zijn leveringen binnen de 24 uur mogelijk.

Het bedrijf bouwt haar gedegen technische kennis van verpakkingsmaterialen en hun verwerkingsmogelijkheden voortdurend uit en stelt deze permanent
ter beschikking van haar klanten.

EuralPack heeft ruime ervaring met verpakkingen voor de vlees, kaas, vis, brood, en AGF industrie. Ook convenience en ready-meals behoren tot de competenties.
Daarnaast worden er ook verpakkingen geleverd aan de pharma-sector en andere technische sectoren.

Voor vele toepassingen zijn diverse standaardoplossingen leverbaar. EuralPack levert maatwerk voor producten met specifieke vereisten. Vakkennis en een uitgebreid netwerk van partners garanderen een goede oplossing.

www.euralpack.com

Produit à la une

Nieuws

Vacatures

Contacteer ons

Scroll naar top